Archive for September 27th, 2006

  • FotoQuest Fishing

    Ik ben niet zo een gamer. Dat heeft vooral met “tijd” en “goesting” te maken. Ik kan mij gewoon geen uren met een game bezig houden.

    Uit de Smetty games kast worden alleen SSX (gamecube), Tetris (PC, gameboy) en Donkey Kong (gameboy) af en toe eens gespeeld. De rest ligt een beetje stof te happen.

    De laatste weken ben ik wel helemaal weg van FotoQuest Fishing op mijn Sony Ericsson K800i. Je bent een duiker in het spel en krijgt (onderwater)fotografie opdrachten. Momenteel heb ik level 9/12 en ik ben van plan om het game helemaal uit te spelen. Meestal speel ik het game als ik ergens moet wachten (en dat gebeurt wel redelijk veel). In mijn collectie “best shots” zitten volgende exemplaren:

    Fotoquest3 Fotoquest2

    Read more

  • Formaten en truken

    Ik ga dit jaar meerdere toepassingen uit het Microsoft Office pakket geven. Voor sommige van mijn studenten moet het, zoals vastgelegd werd in het leerplan de studiefiche, Microsoft zijn. In alle andere gevallen wil ik voorzien zijn op alle mogelijk formaten. Mijn programma-lijst in Vista ziet er dan ook zo uit:

    Office-en

    Read more